/ ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΙΚΑ ΜΙΚΡΟΕΠΙΠΛΑ / TZAKIA BΙΟΑΙΘΑΝΟΛΗΣ / ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΟ ΤΖΑΚΙ ΒΙΟΑΙΘΑΝΟΛΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗΣ ΛΕΥΚΟ | Εcoshadow.gr
ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΟ ΤΖΑΚΙ ΒΙΟΑΙΘΑΝΟΛΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗΣ ΛΕΥΚΟ
ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΟ ΤΖΑΚΙ ΒΙΟΑΙΘΑΝΟΛΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗΣ ΛΕΥΚΟ

share us on:

Όταν πρόκειται για εναλλακτικές λύσεις θέρμανσης τίποτα δε συναγωνίζεται την ατμόσφαιρα και την ομορφιά ενός τζακιού. Τα συμβατικά τζάκια μπορεί να είναι δαπανηρά για την αγορά τους και υπάρχουν επίσης τα πρόσθετα κόστη που σχετίζονται με την εγκατάσταση και την κατασκευή καπνοδόχων και καπναγωγών. Τη λύση σε όλα τα παραπάνω έρχονται να δώσουν τα τζάκια βιοαιθανόλης! Επίσης αναφέρονται και ως οικολογικά τζάκια καθώς η βιοαιθανόλη είναι ένα απόλυτα οικολογικό προϊόν. Αυτά τα πρωτοποριακά τζάκια ξεπερνούν όλα αυτά τα θέματα και παρέχουν μερικά επιπλέον πλεονεκτήματα.

 Τροφοδοτούνται αποκλειστικά από βιοαιθανόλη που είναι ένα απόλυτα καθαρό και άοσμο καύσιμο, ώστε να μην παράγει ερεθιστικό καπνό, στάχτη ή κάρβουνα. Επιπλέον τα τζάκια βιοαιθανόλης δεν απαιτούν κανάλια, σωλήνες ή καμινάδες, δεν υπάρχει η ανάγκη κάποιας δύσκολης και χρονοβόρας εγκατάστασης και έτσι είναι καθόλα έτοιμα να τα χρησιμοποιήσετε και να τα απολαύσετε!

 Τα τζάκια χωρίς καμινάδα μπορούν να θερμάνουν το χώρο γύρω τους, ανάλογα με το μέγεθος του θαλάμου καύσης και επομένως και της φλόγας. Η χωρητικότητα του θαλάμου καύσης καθορίζει και την αυτονομία του τζακιού, δηλαδή το πόσες ώρες μπορεί να καίει τη βιοαιθανόλη με ένα γέμισμα. Ο χώρος πρέπει να αερίζεται επαρκώς ώστε να ανανεώνεται το οξυγόνο, έτσι λοιπόν αυτά τα τζάκια δεν προορίζονται για να αντικαταστήσουν τη βασική θέρμανση ενός σπιτιού.

 Τα τζάκια που διαθέτουν τον καυστήρα 1,5L με ένα πλήρες γέμισμα που κρατάει κατά μέσο όρο 3-4 ώρες διαθέτουν θερμική απόδοση 2,1-2,5kW και μπορεί να θερμαίνει ένα δωμάτιο μεγέθους περίπου 20m2.

Χαρακτηριστικά :

 * Τζάκι βιοαιθανόλης με ενσωματωμένο καυστήρα 1,5lt

 * Χρώμα : ΛΕΥΚΟ

 * Επιδαπέδια μεταλλική εστία

  

***  Προϊόν σε προσφορά ***

     Επιστροφές σε προϊόντα προσφοράς δεν γίνονται δεκτές

*Κατά την φωτογράφιση του προϊόντος μπορεί να εμφανισθούν χρωματικές αποκλίσεις.


 Βιοαιθανόλη, τζάκια βιοαιθανόλης

Δείτε πρώτοι τα νέα προϊόντα και τις προσφορές μας
ΕΓΓΡΑΦΗ
Created by Dual Logicom