ΚΟΡΜΟΣ ΤΟΡΝΟΥ O6 - O7
ΚΟΡΜΟΣ ΤΟΡΝΟΥ O6 - O7
ΚΟΡΜΟΣ ΤΟΡΝΟΥ O6 - O7

share us on:

Ο ξύλινος πάσσαλος πεύκου θεωρείται από τα πιο ανθεκτικά ξύλα γιατί είναι ολόκληρος κορμός, πλανισμένος, ισόπαχος και η καρδιά του κορμού βρίσκεται στο κέντρο, για αυτό το λόγο δημιουργούνται και ρωγμές κατά μήκος του πασσάλου. Η ρωγμή που δημιουργείται δεν δημιουργεί κάποιο πρόβλημα στον κορμό ούτε επηρεάζει την αντοχή του, είναι μια φυσιολογική αντίδραση του ξύλου. Ο εμποτισμός γίνεται μέχρι την καρδιά του ξύλου. 

Στην εμποτισμένη ξυλεία θα παρατηρήσετε κάποια στίγματα σε πράσινο χρώμα, αυτά τα στίγματα είναι μια φυσική εξέλιξη από τον υπό πίεση εμποτισμό που δέχεται η ξυλεία για να διασφαλίσει μεγάλη αντοχή σε χρήση σε εξωτερικούς χώρους. Τα στίγματα συντηρητικού, με την πάροδο του χρόνου ατονούν και κάποια στιγμή φεύγουν τελείως.

Οπότε τα στίγματα αυτά όχι μόνο δεν αποτελούν ελάττωμα, αλλά αντίθετα είναι η "εγγύηση" ότι μιλάμε για ξυλεία που έχει υποστεί πραγματικό εμποτισμό υπό πίεση και όχι επιφανειακό εμβαπτισμό σε βούτα.

Χάρη στον εμποτισμό το ξύλο έχει μεγαλύτερη διάρκεια ζωής.

H εμποτισμένη ξυλεία είναι ιδανική για εξωτερικές εφαρμογές , όπως πέργκολες-κιόσκια- πατώματα - κεραμοσκεπές κ.λ.π. Προέρχεται από πεύκη Βόρειας Ευρώπης. Έχει μεγάλη διάρκεια ζωής και αντοχή στην υγρασία, στην επαφή με το έδαφος, στις αλλαγές θερμοκρασίας και καιρικών συνθηκών.

Οι διαστάσεις ποικίλουν , για ειδικές διαστάσεις παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

*Κατά την φωτογράφιση του προϊόντος μπορεί να εμφανισθούν χρωματικές αποκλίσεις.


Εμποτισμένα, Εμποτισμένη ξυλεία, Πάσσαλοι, Κορμοί, Φράχτες, Περίφραξη, Κατασκευές, Διακόσμηση εξωτερικού χώρου, Εμποτισμός Tanalith

Δείτε πρώτοι τα νέα προϊόντα και τις προσφορές μας
ΕΓΓΡΑΦΗ
Created by Dual Logicom