/ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΠΑΡΑΛΙΑΣ CAMPING / ΒΑΣΕΙΣ ΟΜΠΡΕΛΩΝ | ΚΡΟΥΣΤΙΚΟ ΚΟΝΤΑΡΙ / ΚΡΟΥΣΤΙΚA ΚΟΝΤΑΡΙA ΟΜΠΡΕΛΑΣ | Εcoshadow.gr
ΚΡΟΥΣΤΙΚA ΚΟΝΤΑΡΙA ΟΜΠΡΕΛΑΣ
ΚΡΟΥΣΤΙΚA ΚΟΝΤΑΡΙA ΟΜΠΡΕΛΑΣ
Νέο Προϊόν
ΚΡΟΥΣΤΙΚA ΚΟΝΤΑΡΙA ΟΜΠΡΕΛΑΣΚΡΟΥΣΤΙΚA ΚΟΝΤΑΡΙA ΟΜΠΡΕΛΑΣΚΡΟΥΣΤΙΚA ΚΟΝΤΑΡΙA ΟΜΠΡΕΛΑΣΚΡΟΥΣΤΙΚA ΚΟΝΤΑΡΙA ΟΜΠΡΕΛΑΣΚΡΟΥΣΤΙΚA ΚΟΝΤΑΡΙA ΟΜΠΡΕΛΑΣΚΡΟΥΣΤΙΚA ΚΟΝΤΑΡΙA ΟΜΠΡΕΛΑΣ

share us on:

Κρουστικό κοντάρι "Hammering Stake" για ομπρέλα θαλάσσης, με βιδωτό σφιγκτήρα ομπρέλας.

Το κρουστικό κοντάρι ομπρέλα θαλάσσης "HAMMERING STAKE" αντικαθιστά κάθε βάση και τρόπο στήριξης της ομπρέλας που χρησιμοποιούσατε μέχρι τώρα. Λύνει για πάντα το πρόβλημα της δυσκολίας τοποθέτησης του κονταριού και στήριξης της του στην άμμο της παραλίας, με τον πιο απλό και αποτελεσματικό τρόπο. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να αντικαταστήσετε το κοντάρι που διαθέτει η ομπρέλα σας με το νέο κρουστικό κοντάρι "HAMMERING STAKE" της Golden Fleece.

Πως λειτουργεί :


Το κρουστικό κοντάρι χωρίζεται σε δυο μέρη. Το μισό επάνω φέρει άξονα μικρότερης διαμέτρου και βάρους 1,5kg περίπου, ο οποίος παλινδρομεί στο μισό κάτω μέρος του κονταριού εσωτερικά, λειτουργώντας ως σφυρί.

Το κάτω μέρος διαθέτει τη μεταλλική μύτη. Χτυπώντας τη μεταλλική μύτη, παρασύρει το μισό κάτω μέρος του κονταριού στο έδαφος χωρίς ιδιαίτερη δύναμη και προσπάθεια. Στη συνέχεια σφίγγουμε το σφιγκτήρα και τοποθετούμε την ομπρέλα όπως και πριν.

*Κατά την φωτογράφιση του προϊόντος μπορεί να εμφανισθούν χρωματικές αποκλίσεις.


Εξοπλισμός παραλίας και camping, βάσεις ομπρελών, κρουστικό κοντάρι 

Δείτε πρώτοι τα νέα προϊόντα και τις προσφορές μας
ΕΓΓΡΑΦΗ
Created by Dual Logicom